Initiva söker senior .NET-utvecklare

Webbutvecklingsteam med egen produkt söker senior .NET-utvecklare

Vill du arbeta i ett lagom litet, trevligt team med kundprojekt och vidareutveckling av vårt egenutvecklade publicerings- och utvecklingsverktyg Dynamix CMS?

Vår plattform används av allt från startups till stora bolag. Vi vill få med dig på resan att stärka upp det som vi gör bäst - att leverera bra lösningar som vi kan vara stolta över.

Din roll

Efterfrågan på våra lösningar är stor och nu vill vi stärka upp med en person som har erfarenhet och bredd inom webbutveckling med fokus på backend. Du gillar att vara med från idéstadie till färdig lösning i projekt och är gärna med i processen där lösningar diskuteras fram. Du gillar strukturerad, hållbar och lättförstådd kod och går gärna utanför lådan för att lösa kunders behov riktigt bra. Det är en fördel om du är van att navigera dig i Microsoftstacken och även bra om du kan lite om aktuella frontend-tekniker och har vana att samarbeta med frontend-utvecklare.

Vårt erbjudande

Du får vara med och utveckla lösningar i vår omtyckta produkt och vara en del av teamet som vidareutvecklar produkten tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor.

Arbetet sker normalt på plats i vårt nya luftiga, härliga kontor på Vasagatan. Vi är också flexibla med tider och distansarbete.

Låter det intressant?

Skicka din ansökan till

Om Initiva

Initiva är en teknisk webbyrå och ett mjukvaruföretag. Vi tar fram webblösningar för kunder som vill ha skräddarsydda lösningar och stor flexibilitet. Initiva grundades 1999 och har sedan dess levererat hundratals lösningar på Dynamix CMS. Vi jobbar alltid i nära samarbete med våra kunder och är aldrig nöjda förrän vi levererat en kvalité som vi kan vara stolta över.

2022-10-06