Ta fram din nya webbplats med oss!

Vi tar fram er nya webbplats i tätt samarbete med er. Med utgångspunkt från era mål och det ni vill kommunicera tas layout och funktioner fram. Allt är möjligt!

Vi skapar webbplatsen på publiceringsverktyget Dynamix CMS som är en flexibel utvecklingsplattform och ett användarvänligt publiceringsverktyg. 

Ni får en skräddarsydd lösning som besökarna uppskattar och som ger er övertaget mot konkurrenterna.

Ta fram en responsov hemsida med göteborgföretaget Initiva

Publiceringsverktyget Dynamix CMS

Dynamix CMS är ett kraftfullt publiceringsverktyg som ger alla på företaget möjlighet att enkelt hantera och uppdatera information i er webbplats.

En stor styrka hos Dynamix CMS är dess användarvänliga gränssnitt. I Dynamix CMS redigerar du innehållet direkt i sidan och har full kontroll över hur resultatet kommer att se ut. Detta sätt att hantera innehåll är både effektivt och enkelt vilket innebär att alla på företaget kan vara delaktiga i arbetet med webbplatsens innehåll. 

Du har en verktygslåda full med standardfunktioner till din hjälp. Lösningen kan också kompletteras med valfria anpassade funktioner för att möta nuvarande och framtida krav på webbplatsen.

 

Publiceringsverktyget Dynamix CMS är ett kraftfullt verkktyg för att hantera innehållet i din hemsida

Redigering i Dynamix CMS


Responsiv Design

Med en responsiv webbplats kan layouten anpassas för besökarens skärm. Detta ger bästa möjliga upplevelse av webbplatsen oavsett om man surfar  via en datorskörm, surfplatta eller mobiltelefon. Initiva har stor erfarenhet av att designa webbplater som är responsiva och vi lägger stor vikt vid att lösa menysystem och att se till att layouten flödar om på ett bra sätt i olika bredder.

I Dynamix CMS finns inbyggt stöd för att visa redaktören hur webbplatsen upplevs på olika skärmar.
 

Responsive Design är när man anpassar hemsidan till mobilen, surfplattan och vanlig skärm.

Responsive Design

SEO står för sökmotoroptimering och Initiva i Göteborg kan tillhandahålla denna tjänst.

Sökmotoroptimerad webbplats

Med Dynamix CMS genereras maximalt sökmotoroptimerade sidor. Initiva har även stor erfarenhet i hur man bygger upp sin webbplats på ett sätt som underlättar för Google både när det gäller innehåll och struktur.

 

Det går att skapa valfri funktionalitet och bygga ut över tiden

Genom dialog med er kan Intiva ta fram en passande lösning för er budget. Vi översäter era önskemål till något som är trevligt att titta på och som innefattar den funktionalitet ni önskar. Lösningen kan byggas ut och förändras över tiden - Dynamix CMS som utveckligsplattform förenklar detta avsevärt.

Exempel på vanliga funktioner i en webbplats:

  • Nyheter & Blogg

  • Bildspel & Bildarkiv

  • Nyhetsbrev

  • Beställningsformulär

  • Kartbaserade funktioner 

  • Diskussionsforum

  • Shoplösningar

  • Webbappar

  • Sociala medier: Dela och Integrera (Facebook login, visning av aktiviteter, Twitter-flöden, Instagramvyer mm)

 

Bygg på din hemsida med valfri funktionalitet
Ett web design-projekt består av flera delar

Hur ser ett projekt ut?

Beroende på vad som passar er och er önskade lösning bäst kan vi arbeta agilt eller med ett mer traditionellt upplägg med fastare kravspecifikationer.

Oavsett arbetsmetodik gör vi först en ordentlig genomgång av era behov. Denna ligger sedan till grund för lösningens funktioner och struktur. Vi har stor erfarenhet av att effektivt ta idéer till färdiga lösningar och kommer gärna med feedback och förslag kring hur er webbnärvaro kan utvecklas på bästa sätt.