Vill du ta reda på hur besökarna använder er webbplats?

Alla webbplatser kan göras bättre. Ibland kan det dock vara svårt att veta vad användarna faktiskt har problem med. Vad skall man ta tagi först? Du har säkert tänkt att du borde kunna få ut mer av din webblösning och att den är i behov av förändring men osäker på vad och hur? 

Det kan vara svårt att översätta besöksdata, rapporter och marknadsundersökningar till konkreta förbättringsförslag. Vi har framgångsrikt testat tjänsten Tweaky och är glada att presentera ett nytt samarbete som du nu får möjlighet att ta del av. 

I en Tweaky-analys får ni en bra bild av var besökare stöter på hinder på webbplatsen sammanfattat i en konkret åtgärdsrapport. Rapporten utgår från analyser av inspelade besök på er hemsida utförda av testdeltagare ur Tweakys testpanel. Istället för att fokusera på vad besökare tror eller tycker, så handlar dessa användbarhetstester om att observera och analysera faktiskt beteende och reaktioner.

En vanlig analys genomförs med 5 eller 10 testdeltagare och levereras inom 2 veckor. 

Utöver analys och åtgärdsrapport ingår även alla filmer som visar hur besökarna använder webbplatsen och samtliga svar på den uppföljningsenkät med frågor som också ställs till testdeltagarna.

Alla rapporter tas fram av utbildade beteendevetare. 

2014-12-15

Vill du veta mer? 

Om du är intresserad av att veta mer om tjänsten kontakta 
Tommy Ljung,


031-780 04 81